Perfekte bøjler

Fødselsdags Ønskeliste

wishlist

 

1. Pude – 79kr fra H&m / 2. Lysekrone 12 arme – 1000-2000kr fra lisbeth dahl / 3. Middagstallerken 26 cm – 649kr fra Royal Copenhagen / 4. Pude – 129kr fra h&m / 5. Fujifilm instax mini 8 – 495kr / 6. Kasse – 99kr fra H&M / 7. Termokrus 26cl – 549kr fra Royal Copenhagen 

 

Jeg har samlet 7 ting jeg ønsker mig til min fødselsdag, da jeg snart har fødselsdag. 7 er samtidig også mit lykke og yndlingstal. Jeg er helt pjattet med puder, hvad angår min seng. Nu har jeg efterhånden haft de samme pudebetræk til mine puder rigtig længe. Derfor var jeg på udgik efter nogle nye – de her fra h&m er jeg ret forelskede i, de er hyggelige, pigede og passer perfekt til min seng!

Jeg er begyndt at samle på stel fra Royal Copenhagen i den blå megariffel, som jeg syntes er rigtig fine og moderne, derfor står de også på ønskelisten!

Lysekronen fra lisbeth dahl har jeg ønsket mig så længe jeg kan huske. Jeg syntes den er SÅÅÅÅ fantastisk. Min kusine har den også, og den er simpelthen det flotteste. En af de ting jeg godt kan lide ved denne lysekrone er, at den bruger pærer og ikke levende lys. Det er lidt mere praktisk i hverdagen, ikke fordi levende lys ikke er hyggelige – DET ER DE!

Så er der kameraet, som ikke er et almendelig kamera, men er et af de kamera, hvor billederne bliver printet ud af kameraet med det samme. Det syntes jeg altså er lidt sejt!

Til sidst fandt jeg denne super lækre kasse fra h&m til ingen penge, og den har et lidt råt og gammeldags look over sig, som jeg er ret vild med! Til sidst vil jeg lige spørge, er der også nogle af jer, som har fødselsdag i februar?

God lørdag til jer alle derude! Kys – licski

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekte bøjler