Ny blogger

Elle Magazine

IMG_2862

IMG_2864 IMG_2865

Hvis der er noget jeg kan få tiden til at fordrive med, så er det altså sådan et lækkert elle decorations magasin!

Jeg købte det nye magasin for februar 2015 idag, og der var en masse inspirende ting i. En af de ting jeg faldt over, som jeg syntes er super cool, anderledes og en god måde, at få noget i ens rum til at skille sig lidt ud, og give rummet et interessant look, er disse her modern moodboard. De er super geniale – og billige!! Du kan faktisk købe dem i Ikea. Jeg syntes der er noget newyorker stil over dem, og man kan jo helt bestemme, hvad man vil hænge på dem. Jeg syntes blandt andet det kunne være rigtig sejt, at hænge en års kalender op på.

Det jeg elsker ved de her magasiner er, at man også kan bruge dem til indretning, de fungere lidt ligesom bøger, og kan i de rette situationer give rummet et cool udtryk. På et tidspunk vil jeg komme med eksempler på, hvordan det kan løses. Men et af billederne fra magasinet viser, hvordan man blandt andet kan gøre det.

Kys -ha’ en skøn dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny blogger