Elle Magazine

Smykker skal ikke gemmes væk!

IMG_0982 IMG_0983

 

Mit værelse.. Her er lille smugkig på noget fra mit værelse. En af de ting jeg er særligt glad for er mit “smykkestativ”. Jeg har tit kigget rigtig meget på dem, men aldrig rigtig ville købe et. Enten var de kun til øreringe, eller kun til ringe, eller kun til halskæder og armbånd. Derfor blev jeg super overrasket og glad da jeg i sommers på bellahøj kræmmermarked fandt dette flotte smykkestativ som kombinerede alle tingende på en super kreativ måde. Jeg har brugt det til de smykker jeg bruger mest – og jeg er super glad for det og har ikke fortrydt  mit køb! Jeg gav vidst ca. 150-250kr for det. Jeg ved at man kan købe lignede smykkestativer hos http://www.nielgaard.dk/id/20108/search.html?fi=products&st=db&co=yes&sf=prod_group&se=smykkestativer&op=eq&prod_group=smykkestativer .

Håber i har haft en skøn dag! Jeg har brugt dagen på eksamensforberedelser… så jeg er træt. Men forsat god dag – kys herfra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elle Magazine